درست در زمانی که فکر میکنیم چیزی نیست که در نسخه جدید اندروید موسوم به N از ما پوشیده باشد تیم تخصصی Lifehacker دریچه ای جدید از قابلیت های ناشناخته N بر روی ما می گشاید.

نسخه پیشنمایش اندروید N چند روز قبل توسط گوگل در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفت تا با کار بر روی آن در نهایت یک نسخه کامل را برای استفاده در گوشی های هوشمند ارائه کنند. این نسخه علاوه بر آنچه که پیش از این اعلام شده بود، برخی قابلیت های دیگر را نیز در خود جای داده که با هم آنها را مرور میکنیم.

قابلیت دابل تپ :
شما میتوانید با دوبار ضربه زدن به دکمه برنامه های اخیر وارد آخرین برنامه ای که در حال استفاده از آن بودید بشوید. اما اگر نمیخواهید تا وارد برنامه قبلی بشوید به ضربه زدن خود ادامه بدهید تا وارد برنامه دلخواه بشوید.

فایل منیجر :
در نسخه جدید اندروید شاهد حضور فایل منیجری کامل هستیم، فایل منیجری که میتواند فایلها را کپی، کات، تغییر اسم و یا پوشه ها را بسازد و در میان آنها گشت و گذار کند. پس اگر از دسته کاربرانی هستید که با فایل منیجر کارهای تخصصی مانند دستکاری فایلهای سیستمی را انجام نمی دهید در نسخه جدید اندروید نیازی به نصب برنامه اضافه برای این مورد نخواهید داشت.
A-more-capable-file-manager-is-found-on-the-Android-N-Developer-Preview
بلاک کردن همیشگی شماره ها :
اگر شما شماره ای را بلاک کنید حتی اگر گوشیتان را ریست کنید ویا حتی گوشیتان را عوض کنید آن شماره همچنان برای شما بلاک خواهد بود.
Blocking-calls-is-now-a-system-capability
خاموش شدن حالت Do Not Disturb :
در نسخه جدید شما میتوانید این قابلیت را طوری تنظیم کنید که پس از بصدا در آمدن ساعت هشدار این قابلیت خود به خود خاموش شده و گوشی به حالت عادی برگردد.
Do-Not-Disturb-will-disable-itself-when-a-set-alarm-goes-off
نایت مود :
در نسخه جدید اندروید قابلیت جالبی اضافه شده است که با استفاده از آن می توان در زمانی که نور صفحه و بخصوص صفحه های سفید با نوشته های سیاه چشمتان را آزار می دهد، صفحه را تیره کرده وحتی طیف نوری مورد علاقه خود را تنظیم کرده و از دستگاه خود به راحتی استفاده کنید. نکته جالب زمان بندی و موقعیت شناسی این قابلیت است که میتوان مکان خاص و یا زمان خاصی برای روشن یا خاموش شدن این قابلیت تنظیم کرد.
Night-Mode-returns-but-will-it-stick-this-time
پایداری بیشتر :
در نسخه جدید نصب برنامه ها سریعتر انجام شده و با برنامه ها سیستم یک پارچه تر شده اند.

مخاطبین اضطراری :
شما میتوانید مخاطبینی را بعنوان مخاطبین اضطراری در صفحه اصلی خود پین کنید که در زمان اضطراری با آنها تماس برقرار شود. علاوه بر این می توانید تمامی اطلاعات شخصی مهم خود مانند نام و نام خانوادگی، سابقه بیماری، نوع آلرژی و… را در آن بنویسید. اما این قابلیت دارای معایبی نیز هست که اگر فردی دفترچه اضطراری شما را باز کند تمامی اطلاعات شما را می تواند مشاهده کند.
Emergency-contacts-can-be-added-to-the-home-screen

آیا این امکانات و قابلیت ها در نسخه نهایی نیز موجود خواهند بود یا خیر هنوز بر ما نیز پوشیده است. اما به عنوان یک کاربر اندروید مشتاقانه خواهان حضور این قابلیت ها در نسخه بعدی هستیم. نظر شما چیست؟