یو تجارت

آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه

نویسنده: فایل می
16 مرداد 95 ساعت 21:17
1 از 5 (1 رای)
آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه

شکر پاره یک شیرینی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد و ما هم در این مطلب آموزش تهیه آن را در اختیار شما گذاشته ایم. 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

پودر شکر                        ۱۰۰ گرم

وانیل                              کمی

کره                               ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ                         ۳ عدد

آرد                                ۵۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر                    ۲ قاشق چایخوری

پودر بادام                      ۳ قاشق سوپخوری

کنجد                           ۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت

شکر                           ۴۰۰ گرم

آب                             ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آبلیمو                        ۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه شکر پاره

پودر شکر، وانیل و کره را با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم درآ‌ید. آ‌نگاه تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه و خوب مخلوط کنید. آ‌رد و بیکینگ‌پودر را با هم الک کنید و با پودر بادام به مایه بیفزائید تا مواد به شکل خمیر درآ‌ید. از خمیر به اندازه توپ‌های کوچک درآ‌ورید و در سینی فر بچینید.

بعد روی آ‌ن زرده  تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. سپس در فر گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه  فارنهایت، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و پس از درآ‌وردن از فر، روی آ‌نها شربت بریزید.

روش تهیه شربت

شکر و آ‌ب را بجوشانید و آ‌بلیمو  را به آ‌ن بیفزائید.

سایت جادوی کلمات

 سایت یو تجارت

امتیاز دهی به مقاله
 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: آموزش تهیه شیرینی شکر پاره خوشمزه ، شیرینی ، شیرینی پزی ، کیک پزی ، شیرینی شکر پاره ، شکر پاره ، آشپزی ، انواع آشپزی ، پخت و پز ، کتاب آشپزی ، سایت آشپزی